Szájgél a szájüregi gyulladás kezelésére

A szájüregben és a garatban gyorsan és váratlanul alakulhat ki fájdalom. Ez jelentősen korlátozhatja az étkezés élvezetét, valamint az életminőséget. Ha nem elég a napi száj- és foghigiéné, segíthet egy szájgél. A szájgélt a gyulladt területekre kell felvinni és gyengéden bemasszírozni. A hűsítő hatás eredményeként és kombinációban olyan gyulladáscsökkentő anyagokkal, mint a kamilla vagy a lidokain, a szájgél megszüntetheti a fájdalmat és csillapíthatja az enyhe gyulladásokat. Tanácsos a teljes betegtájékoztatót alaposan átolvasni, ha pedig kérdései merülnek fel, forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez.

Kamistad® gél

A fogíny és a szájnyálkahártya enyhe gyulladásainak kezelésére.

Kamistad® Baby gél

A fogíny masszázsához gyermekek számára a fogzás alatt.

Miért válassza a Kamistad® szájgélt?

A Kamistad® gél egy gyengéd hatást kifejtő, hagyományos szájgél. A Kamistad® ezáltal egy bevált azonnali segítség fiatalok és idősek számára*. A szájgélt a fogíny és a szájnyálkahártya enyhe gyulladásainak kezelésére alkalmazzák. A lidokain és a kamilla kettős hatóanyag-kombinációjával a szájgél pontos fájdalomcsillapítást és gyulladáscsökkentést nyújt egyetlen termékben.

Az alkalmazás időtartama alapvetően nem korlátozott. Amennyiben a gyulladásos jelek egy héten belül nem javulnak, keresse fel orvosát.

  • Hatékony fiatalok és idősek számára*

  • Elősegíti a gyógyulást

*A Kamistad gél alkalmazása 12 év felett javasolt.